NOUTATI

Simion Giurcă, unul dintre amicii UJRP la Viena, desemnat din nou lider al turismului austriac

Park Hyatt Hotel din Viena a fost în ultima zi a lunii iunie gazda unui eveniment de o mare importanță.

Joi a avut loc Adunarea Generală a asociației profesionale a birourilor naționale de turism care operează pe piața din Austria “Corps Touristique”. Scopul acestei întâlniri a fost alegerea noului prezidiu al asociației.

Astfel, Simion Giurcă, directorul Biroului pentru promovare și informare turistică al României, a primit, în urma voturilor acordate în unanimitate, un nou mandat în calitate de președinte al asociației.

Din noul prezidiu mai fac parte și dr. Yvette Polasek, Ranko Vlatkovic, Balazs Kovacs și Wlodzimierz Szelag. Este cel mai experimentat și apreciat specialist în promovarea externă a turismului. Anii petrecuți în Austria l-au transformat într-un mare cunoscător al preferințelor austriecilor, acesta fiind principalul atu în atragerea turiștilor pe tărâm românesc.

Simion Giurcă a fost unul dintre invitații permanenți ai UJRP, cu ocazia înființării asociației la Viena, în luna octombrie a anului trecut. Pe parcursul celor două zile (23/24 octombrie 2015), românul a însoțit grupul de jurnaliști români, asigurându-le un excelent dialog în relația cu ziariștii de la agenția de presă austriacă APA.

Citește și: Agenția de presă austriacă APA: model de colegialitate și profesionalism pentru UJRP

publicat 03.07.2016, 08:53

Cele mai citite